Ο Χαντζηγιάννης το μεγαλύτερο ταλέντο που θα σημαδέψει τον αιώνα μας!

Αυτό το παιδί έχει τόνους ταλέντο. Το απλώνει σε χιλιάδες στρέμματα στην Ελλάδα μας και στον κόσμο. Θεραπεύει τις μούσες. Παιδί του Απόλλωνος. Ελληνόπουλο, Κυπριοτόπουλο. Με αποπνέον ήθος σε όλες του τις ενέργειες με τα αδηφάγα ΜΜΕ πανταχού παρόντα. Παιδί, δώρο των Θεών στους θνητούς για να ελαφρώνει η πίεση, το άγχος. Ο αγχολυτικός Μιχάλης. Ο τέρπων την ακοήν. Ο διαμεσολαβητής της Θείας τέχνης εν μέσω της πρωτοφανούς κρίσης που περνά η Πατρίδα μας.
Το αθάνατο νερό για το Καλοκαίρι. Το παιδί θαύμα που ωριμάζει. Που τον πιθηκίζουν, χωρίς να τον φθάσουν. Γιατί έχει ταλέντο. Το Δώρο των Θεών. Κι ευχαριστούμε τους Έλληνες θεούς γι αυτό που απολαμβάνουμε!.........


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΡΙΤΗ συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

Υποψήφιοι διευθυντές Σχολικών μονάδων: Θέμα 1ον Μελέτη περίπτωσης! (Θα εμπλουτίζεται καθημερινά με ενδεικτικές απαντήσεις)