Συγκινητική ανταπόκριση σε Πεταλίδι -Αίπεια της υποψηφιότητας Στάθη Αναστασόπουλου.

Με μαζική συμμετοχή αιρετών τοπικών παραγόντων και αυτοδιοικητικών των Δήμων Πεταλιδίου και Αιπείας, πραγματοποιήθηκαν κλειστές συγκεντρώσεις , όπου ανταλλάχθηκαν απόψεις για την ίδια την υποψηφιότητα και τους γενικούς άξονες των τοπικών ανά Δήμο προβλημάτων. Το κλίμα ήταν ιδιαιτέρως θερμό ενώ και κάποιες φορές έγινε και ....συγκινητικό, αφού και πρόσωπα άλλων χώρων εξεφράσθηκαν ανοικτά υπέρ της υποψηφιότητας Αναστασόπουλου!
Στο Πεταλίδι υπήρξε και ένα παραπολιτικό στιγμιότυπο όπου περαστικός ο δήμαρχος κ. Κουτσοδημητρόπουλος πέρασε για δυό λεπτά και αντήλλαξε χαιρετισμό με τον ανθυποψήφιό του κ. Στάθη Αναστασόπουλο προερχόμενος από προσπάθεια κατάσβεσης φωτιάς !
Και βέβαια, η προεκλογική «φωτιά» μόλις ανάβει!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΡΙΤΗ συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

Υποψήφιοι διευθυντές Σχολικών μονάδων: Θέμα 1ον Μελέτη περίπτωσης! (Θα εμπλουτίζεται καθημερινά με ενδεικτικές απαντήσεις)