Από τον ιστορικό χώρο της Αρχαίας Μεσσήνης ξεκίνησε τον προεκλογικό του αγώνα ο υπ. Δήμαρχος Μεσσήνης κ. Στάθης Αναστασόπουλος.






Ξεκίνησε τον προεκλογικό του αγώνα
Από τον ιστορικό χώρο της Αρχαίας Μεσσήνης ξεκίνησε τον προεκλογικό του αγώνα ο υποψήφιος  Δήμαρχος του « Καλλικρατικού» Δήμου Μεσσήνης κ. Στάθης Αναστασόπουλος και στη συνέχεια παρακολούθησε μαζί με τους συνεργάτες του την πολιτιστική εκδήλωση με τη λαϊκή ορχήστρα του Μίκη θεοδωράκη.
Ο κ. Αναστασόπουλος επέλεξε την Αρχαία Μεσσήνη για την   έναρξη του προεκλογικού του αγώνα εκφράζοντας την ευαισθησία του σε θέματα ιστορίας και πολιτισμού και την  πεποίθηση του πως ο διεθνούς εμβέλειας αρχαιολογικός χώρος της Αρχαίας Μεσσήνης σε συνδυασμό με τα σπουδαία βυζαντινά μνημεία του Δ. Ιθώμης μπορούν να αποτελέσουν την ατμομηχανή της τουριστικής και πολιτιστικής  ανάπτυξης όλου του διευρυμένου Δήμου Μεσσήνης.
Πιο συγκεκριμένα, ο υπ. Δήμαρχος πραγματοποίησε την πρώτη του  δημόσια προεκλογική εμφάνιση στα Δημοτικά Διαμερίσματα Αρσινόης και Αρχαίας Μεσσήνης( Μαυροματίου )στην οποία συμμετείχαν τοπικοί και Δημοτικοί παράγοντες του Δήμου Ιθώμης και της ευρύτερης περιοχής.
Ο κ. Αναστασόπουλος αντάλλαξε απόψεις με τους παρευρισκόμενους τοπικούς παράγοντες και τους ανέλυσε τους άξονες στους οποίους πρόκειται να βασιστεί το πρόγραμμα του
Από την πλευρά τους οι παρευρισκόμενοι τοπικοί παράγοντες αφού του ανέφεραν διάφορα προβλήματα της περιοχής,  δήλωσαν την υποστήριξη τους στο πρόσωπο του κ. Αναστασόπουλου  και εξέφρασαν την επιθυμία τους να συνεργαστούν μαζί του στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει για το Διευρυμένο Δήμο Μεσσήνης. ======================================================

Επίσκεψη του υπ. Δημάρχου Μεσσήνης κ. Στάθη Αναστασόπουλου στο Μητροπολίτη Μεσσηνίας

Τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ.κ. Χρυσόστομο επισκέφτηκε σήμερα ο υπ. Δήμαρχος Μεσσήνης κ. Στάθης Αναστασόπουλος για να ζητήσει την ευχή και την ευλογία του επί τη ενάρξει της προεκλογικής του εκστρατείας  . 
«Σεβασμιότατε, η ευλογία σας θα σταθεί πολύτιμος αρωγός και πηγή δύναμης στην προσπάθεια μας αυτή να ζητήσουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών του διευρυμένου  Δήμου Μεσσήνης για  να αξιοποιήσουμε τις μεγάλες δυνατότητες και προοπτικές  ανάπτυξης του» σημείωσε ο υπ. Δήμαρχος Μεσσήνης κ. Στάθης Αναστασόπουλος.
 Ο κ. Αναστασόπουλος ενημέρωσε τον Σεβασμιότατο για τα χαρακτηριστικά του «Καλλικρατικού» Δήμου Μεσσήνης όπως αυτός  έχει διαμορφωθεί μετά την διοικητική μεταρρύθμιση. Πιο συγκεκριμένα  ο διευρυμένος Δήμος Μεσσήνης θα καλύπτει  σε έκταση το 1/5 του Ν. Μεσσηνίας ενώ θα αποτελείται από 7 τέως Καποδιστριακούς Δήμους και 1 Κοινότητα.
Στη συνέχεια ο κ. Αναστασόπουλος ενημέρωσε τον Σεβασμιότατο  και για τους άξονες όπου θα βασιστεί το δικό του πρόγραμμα ως υποψήφιου Δημάρχου και αναλυτικότερα σημείωσε ότι  πέρα από την βελτίωση των υποδομών και της παραγωγικής βάσης της περιοχής, η οποία είναι η πιο σημαντική του Ν. Μεσσηνίας ,   προτεραιότητα του θα είναι και η προώθηση της τουριστικής ανάπτυξης.
« Αναφερόμαστε σε ένα Δήμο με σπουδαίο μνημειακό πλούτο ο οποίος βασίζεται τόσο στον διεθνούς εμβέλειας αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Μεσσήνης αλλά και σε σπουδαία βυζαντινά εκκλησιαστικά μνημεία όπως το Ανδρομονάστηρο , η Σαμαρίνα, η Ιερά Μονή Βουλκάνου κ.α. και αυτή η πολύτιμη κληρονομιά θα πρέπει να υποστηριχθεί και να αξιοποιηθεί προς όφελος του λαού του νέου Δήμου Μεσσήνης » σημείωσε ο κ. Αναστασόπουλος συμπληρώνοντας ότι σε ότι αφορά την τουριστική ανάπτυξη  θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας την μεγάλη ακτογραμμή που θα έχει ο νέος Δήμος Μεσσήνης από τη Μεσσήνη έως τη Νέα Κορώνη αλλά και την όμορφη ενδοχώρα η οποία ενδείκνυται για αγροτουριστικές επενδύσεις.
« Ο νέος Δήμος Μεσσήνης είναι πράγματι ένας Δήμος που αποτελεί πρόκληση για μένα και τους συνεργάτες μου, γνωρίζουμε τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία του,  έχουμε πολύ όρεξη για δουλειά και με τη συνεργασία όλων θα τα καταφέρουμε » δήλωσε ο κ. Αναστασόπουλος .

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΡΙΤΗ συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

Υποψήφιοι διευθυντές Σχολικών μονάδων: Θέμα 1ον Μελέτη περίπτωσης! (Θα εμπλουτίζεται καθημερινά με ενδεικτικές απαντήσεις)