Στάθη Αναστασόπουλο υποδεικνύει εμμέσως ο κ. Σπυρόπουλος!

 Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΘΑΡΡΟΥΣ της 9ης Νοεμβρίου, ο κ. Σπυρόπουλος, εδήλωσε:
«Αυτά έχει η πολιτική. Όταν κερδίζουμε, δεν μπορούμε να μην είμαστε ευτυχισμένοι και χαρούμενοι. Όταν χάνουμε, δεν είναι ευχάριστο γεγονός, ωστόσο, σεβόμαστε πάντα το αποτέλεσμα, αυτό που έχουμε σήμερα στα χέρια μας».
Όταν τον ρωτήσαμε ποια θα είναι η στάση του συνδυασμού του τη δεύτερη Κυριακή, παρατήρησε: «Σέβομαι την άποψη του καθενός. Οι ψηφοφόροι μας είναι ελεύθεροι να αποφασίσουν τι θα πράξουν. Με κριτήριο το πώς ονειρεύονται το Δήμο τους, θα αποφασίσουν ποιος ανταποκρίνεται σε αυτό τους το όνειρο».       



Αν επιχειρήσουμε να ερμηνεύσουμε στοιχειωδώς τις παραπάνω δηλώσεις βλέπουμε την πρώτη ερμηνεία που δεν έχει σχέση με τον τίτλο του παρόντος σημειώματος.  Ωστόσο, αν λάβουμε υπ΄όψιν, ότι οι ψηφοφόροι του κ. Σπυρόπουλου, τουλάχιστον στην μέγιστη πλειονότητά τους είναι φιλελεύθερης ιδεολογίας και κατεύθυνσης , δεν θα μπορούσαν να υπακούσουν σε οποιαδήποτε «γραμμή» . Το έχει αυτό η παράταξη η φιλελεύθερη, δεν είναι σαν τα κόμματα της Αριστεράς με την υποδειγματική πειθαρχία. Απόδειξη ζωντανή,  η ίδια η ύπαρξη του Συνδυασμού του κ. Σπυρόπουλου. Αφού όμως δηλώνεται ο σεβασμός στο αποτέλεσμα , άρα στην θέληση του λαού, δεδομένης και της ιδεολογικής συνάφειας για να μην πώ ταύτισης, φαίνεται να δείχνει τον Στάθη για τον δεύτερο γύρο.
Δεν νομίζω ότι στρεβλώνω δηλώσεις, απλώς ερμηνεύω, διερμηνεύω, προσπαθώ να διαβάσω πίσω από τις γραμμές....

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΡΙΤΗ συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

Υποψήφιοι διευθυντές Σχολικών μονάδων: Θέμα 1ον Μελέτη περίπτωσης! (Θα εμπλουτίζεται καθημερινά με ενδεικτικές απαντήσεις)