Ευχαριστήριο για την σταυροδοσία μου στο Δήμο Μεσσήνης.

Αισθάνομαι καιρό την ανάγκη να ευχαριστήσω φίλους γνωστούς συγγενείς ψηφοφόρους και μη ψηφοφόρους ψηφίσαντες και μη για τις εκδηλώσεις εκτίμησης και αγάπης προς το πρόσωπό μου που μου παρείχαν καθ΄όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, κατά την οποία περιηγηθήκαμε μαζί με τους εκλεκτούς συνυποψηφίους μου, τον νέο δήμο Μεσσήνης τουλάχιστον δύο φορές. 
Σε όλη αυτή την διάρκεια, είχαμε μια μέθη περί το πρόγραμμα , τους ανθρώπους τα προβλήματα, την καταγραφή, την γνώση, αλλά και την περίσκεψη για το αύριο του Δήμου μας. Με μπροστάρη τον Στάθη, τον αυριανό Δήμαρχο Μεσσήνης, εμπνευστήκαμε και μας ενέπνευσε για προσφορά. Δεν μένω στο ατυχές προσωπικό για μένα οριακό αποτέλεσμα του πρώτου αναπληρωματικού Συμβούλου Μεσσήνης , αλλά στην σταυροδοσία, η οποία αποτελεί αυθεντική έκφραση του εκλογικού Σώματος στον Δήμαρχο κατά πρώτο λόγο και στον υποψήφιο Σύμβουλο κατά δεύτερο. Είμαι ικανοποιημένος. Στο αποτέλεσμα, παίζει ρόλο η κινητικότητα, η τύχη, η βοήθεια, η προσβασιμότητα, η εύνοια, η εμπειρία, η κοινωνικότητα, η επικοινωνία, η αναγνωρισιμότητα, η προσφορά, ο λόγος, η πειθώ, η επιμονή, η διάρκεια, η φήμη, η εργασία και οι αστάθμητοι παράγοντες. Λαμβάνοντας υπ΄όψιν όλα τα ανωτέρω, είμαι ευγνώμων σε όλους όσους με τίμησαν με την ψήφο τους όπως και τον Συνδυασμό μας, κατά πρώτο λόγο, να μην το ξεχνάμε αυτό ποτέ. 
Απομένει η τελική μάχη, από την οποία θα είμαστε νικητές, την οποία όμως πρέπει να δώσουμε με καθαρό μυαλό , αξιοπρέπεια, ήθος και εμπιστοσύνη στην κρίση του κυρίαρχου λαού. 
Και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο, θα δώσουμε την μάχη για την στήριξη του οράματος του αυριανού Δημάρχου μας Στάθη Αναστασόπουλου για την Ανάπτυξη . Θα είμαστε μαζί. 
Όλοι την Κυριακή στον αγώνα να βγει ο Στάθης Δήμαρχος Μεσσήνης, να σταματήσει επί τέλους η κακοδαιμονία του τόπου μας, μέσω αυτού του ευλογημένου προσώπου, που θα είναι αύριο Δήμαρχος όλων μας ανεξαιρέτως ψήφου. 
Να είμαστε όλοι καλά, για να μπορούμε να σχεδιάζουμε το μέλλον μας!

Γιάννης Πλατάρος του Παναγιώτη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΡΙΤΗ συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

Υποψήφιοι διευθυντές Σχολικών μονάδων: Θέμα 1ον Μελέτη περίπτωσης! (Θα εμπλουτίζεται καθημερινά με ενδεικτικές απαντήσεις)