Ο Μεσσήνιος Πρόεδρος της ΕΜΕ και Πρόεδρος του Μαθηματικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γρηγόρης Καλογερόπουλος δίνει διάλεξη στην Καλαμάτα το Σάββατο στις 6 μ.μ. , 12 Φεβρουαρίου 2011 στο Φαραί Παλλάς


«Μαθηματική Μοντελοποίηση και Θεωρία Αυτομάτου Ελέγχου»,
κ. Γρηγόρη Καλογερόπουλο,
Καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών,
Προέδρου του Τμήματος Μαθηματικών και της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας
Η Διάλεξη διοργανώνεται από τον Σχολικό Σύμβουλο Μαθηματικών Ν. Μεσσηνίας σε συνεργασία με το Παράρτημα Μεσσηνίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας και θα διεξαχθεί
στην Καλαμάτα, το Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2011, 18:00-20:00,
στο Ξενοδοχείο «PHARAE PALACE» (Ναβαρίνου και Ρήγα Φεραίου, Παραλία)
Λόγω του διεπιστημονικού χαρακτήρα του θέματος, η Διάλεξη απευθύνεται σε Μαθηματικούς, αλλά και σε επιστήμονες άλλων κλάδων ( Φυσικούς, Μηχανικούς, Οικονομολόγους κ.λ.π.), οι οποίοι και προσκαλούνται να την παρακολουθήσουν. Θα ακολουθήσει συζήτηση με τον ομιλητή.
Το θέμα της διάλεξης παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα μαθηματικά και τη μαθηματική εκπαίδευση. Επιπλέον, μέσα από τη συζήτηση που θα ακολουθήσει, θα δοθεί η ευκαιρία να αναδειχθούν ζητήματα εφαρμογών των μαθηματικών, αξιοποίησής τους στην επίλυση προβλημάτων, καθώς και της σχέσης των μαθηματικών με τις άλλες επιστήμες.
Για την διοργάνωση:
Για το Παράρτημα της ΕΜΕ Μεσσηνίας       Ο Σχολικός Σύμβουλος Μαθηματικών Ν. Μεσσηνίας
Ο Πρόεδρος 
Γιάννης Π. Πλατάρος                              Χρίστος Μηλιώνης


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Παράρτημα Μεσσηνίας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΡΙΤΗ συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

Υποψήφιοι διευθυντές Σχολικών μονάδων: Θέμα 1ον Μελέτη περίπτωσης! (Θα εμπλουτίζεται καθημερινά με ενδεικτικές απαντήσεις)