Κώστας Μπέης: Οι καλύτεροι πολιτικοί που γνώρισα, ήταν ο Γιάννης Αλευράς απ΄το ΠΑΣΟΚ και ο Κ. Παπακωνσταντίνου απ΄την Ν. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Μεγάλη τιμή επιδαψίλευσε ο στενός συνεργάτης του Ανδρέα Παπανδρέου καθηγητής της Νομικής Αθηνών , ομότιμος πλέον, κ. Κώστας Μπέης (παλιός αρθρογράφος  της Ελευθεροτυπίας) καθώς τοποθέτησε τον δικό μας Γιάννη Αλευρά στους δύο καλύτερους (από όλες τις πλευρές) πολιτικούς που έχει γνωρίσει.
Ο υπογράφων έχει τους λόγους του να αισθάνεται δικαιωμένος, καθώς παρακολούθησε το έργο του μακαρίτη μπάρμπα -Γιάννη που είχε σχέση με την Μεσσήνη , επί Δημαρχίας του Παύλου. Μετά ήταν και ένθερμος υποστηρικτής της ιδέας για τον ανδριάντα , τα προσχέδια-προπλάσματα  που κατετέθησαν κτλ
Έχουμε κάνει καλή επιλογή που μας δικαιώνει  σε ιστορικό βάθος . Βεβαίως εμείς το πιστεύαμε αυτό ανέκαθεν , αλλά έχουμε και επικύρωση από γνώστες που μιλούν με παρρησία και είναι έντιμοι και σοφοί, όπως ο Κώστας Μπέης......


Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αγαπητέ Γιάννη, κάποιοι αποφάσισαν κάποια στιγμή να τιμήσουν τις σημαντικές προσωπικότητες του τόπου μας, δυστυχώς όμως κάποιοι άλλοι θέλησαν να καταστρέψουν τα μάρμαρα που βρίσκονται γύρω από το βάθρο του ανδριάντα. Τα λυπηρά είναι δύο:α) ο βανδαλισμός του μνημείο και β) η αδιαφορία με την οποία αντιμετωπίστηκε ο βανδαλισμός. Περιμένω να δω πότε θα αποκατασταθεί.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΡΙΤΗ συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

Υποψήφιοι διευθυντές Σχολικών μονάδων: Θέμα 1ον Μελέτη περίπτωσης! (Θα εμπλουτίζεται καθημερινά με ενδεικτικές απαντήσεις)