ΕΜΕ (Περιεχόμενα Προγράμματος Σπουδών Μαθηματικών Γυμνασίου & Λυκείου) (ΤΕΛΙΚΟ)

Καλούνται ΟΛΟΙ οι κ.κ. Συνάδελφοι Μαθηματικοί να προβούν σε κριτική αποτίμηση του παρακάτω ΣΧΕΔΙΟΥ , ώστε αφού αυτή η κριτική αποτίμηση γίνει σε Πανελλήνιο επίπεδο,  από τα τοπικά Παραρτήματα της ΕΜΕ, στην συνέχεια να διαμορφωθεί η τελική πρόταση που θα προταθεί και προς το ΥΠΔΒΜΘ το οποίο έχει και την τελική νομοθετική πρωτοβουλία και ευθύνη για το τι θα θεσμοθετήσει η Βουλή.
Η αποτίμηση μπορεί να γίνει και στο παρόν μπλόγκ , αφού από την τεκμηριωμένη άποψη και τον διάλογο, πάντα βγαίνει κάτι θετικό και σωστότερο...
Παρακαλούμε για την επώνυμη τεκμηριωμένη άποψή σας ή και απλώς την απλή πρώτη σας εντύπωση.

Ευχαριστώ πολύ 
εκ μέρους του Παραρτήματος της ΕΜΕ Μεσσηνίας

Γιάννης Π. Πλατάρος 

Σημείωση: Στο παρακάτω κείμενο, μπορείτε να κάνετε προβολή πλήρους οθόνης , εκτύπωση ή μεταφόρτωση για να το μελετήσετε καλύτερα.


ΕΜΕ (Περιεχόμενα Προγράμματος Σπουδών Μαθηματικών Γυμνασίου & Λυκείου) (ΤΕΛΙΚΟ)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΡΙΤΗ συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

Υποψήφιοι διευθυντές Σχολικών μονάδων: Θέμα 1ον Μελέτη περίπτωσης! (Θα εμπλουτίζεται καθημερινά με ενδεικτικές απαντήσεις)