Υπάρχει Έλληνας που να μην συγκινηθεί με αυτό το βίντεο;

Οι γελοίες «συνιστώσες» της μηδενικής συνισταμένης του «Πλην» έχουν εμποδίσει την Στρατιωτική παρέλαση εκμεταλλευόμενες την απολύτως δικαιολογημένη, απολύτως κατανοητή, απολύτως εύλογη δυσαρέσκεια και αηδία των πολιτών ενάντια στην διαχείριση των κοινών από τα λαμόγια (που όμως είναι ΑΙΡΕΤΑ από τον ΛΑΟ, άρα εμμέσως νομιμοποιημένα από τον ΛΑΟ που δεν δικαιούται να παριστάνει τον εντελώς ανεύθυνο) Οι στρατιώτες που βλέπετε, είναι τα παιδιά που θα σκοτωθούν πρώτα όταν γίνει κάτι άσχημο με τα Εθνικά μας θέματα και οι ηγήτορες των ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ετερόκλητων συνιστωσών του μηδενικού διανύσματος της ακινησίας κα ιτης απραξίας του ΠΛΗΝ, θα πάνε στο εξωτερικό ως γνήσιοι ριψάσπιδες. Τα παιδιά, που βλέπετε, της Ελλάδος τα παιδιά , τα εκπαιδευμένα, είναι έτοιμα να δώσουν το αίμα τους για τους γελοιοδέστατους που ΔΙΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ. Μπορούσαν να περιμένουν στην γωνία τους πολιτικούς και να τους αποδοκιμάσουν . Οι πολιτικοί που αρέσκονται στα χειροκροτήματα ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΕΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ, ΕΝΕΚΑ ΤΗΣ ΑΝΟΧΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ! Αλλά οι κατάπτυστες συνιστώσες, δνε το έκαναν αυτό. Θέλησαν να ΜΑΓΑΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ και εν πολλοίς το πέτυχαν! Μπορούσαν τα παιδιά οι παρελαύνοντες, να μην γυρίσουν να τιμήσουν τους επισήμους με το βλέμμα το ψαρωτικό του πρωτοκόλλου. ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ!!!! Δεν είχαν δικαίωμα να τους μουτζώσουν, δεν είχαν δικαίωμα να τους γυρίσουν τα οπίσθιά τους (Δεν τους μέμφομαι πολύ διότι ήταν παιδιά, αλλά δεν μπορεί να περάσει και στο ντούκου) Αλλά το θέμα ΔΕΝ είναι τα παιδιά, είναι οι ενήλικες που έχουν μυαλό μικρού παιδιού και δεν μπορούν να ξεχωρίσουν την αποδοκιμασία στους πολιτικούς και τον σεβασμό στην ιερή μέρα της Επετείου. Ορισμένα πράγματα τα μαθαίνεις από μικρός. Αν σου πιπιλάνε το μυαλό ότι οι παρελάσεις είναι «φασιστικά κατάλοιπα» και τα διάφορα συμπλεγματικά του ΠΛΗΝ, και ΕΧΕΙΣ ΕΝΗΛΙΚΙΩΘΕΙ με αυτή την μαύρη προπαγάνδα, έχεις μια δικαιολογία υπό το πρίσμα του «ουδείς εκών κακός» Αλλά αν δεν διορθωθείτε συνιστώσες της μηδενικής συνισταμένης, θα είστε ες αεί καρκίνωμα στον οργανισμό του Έθνους. Δείτε το βίντεο και τεστάρετε αν συγκινηθείτε. Αν συγκινηθείτε ΕΙΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Αν όχι, ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ........

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ανάμεσά τους ο Αλέξης Κοντοζαμάνης από την Μεσσήνη.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΡΙΤΗ συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

Υποψήφιοι διευθυντές Σχολικών μονάδων: Θέμα 1ον Μελέτη περίπτωσης! (Θα εμπλουτίζεται καθημερινά με ενδεικτικές απαντήσεις)