Ο Νίκος Παυλάκος είναι ένα παιδί της Μεσσήνης με ιδιαίτερο ήθος.




Πάμε... πανεπιστήμιο 2011
Πάμε... πανεπιστήμιο 2011


Κωδικός προϊόντος: B194130


€25.24 με ΦΠΑ 



Το παραπάνω βιβλίο μοιράσθηκε σε όλα τα παιδιά του 1ου Γενικού Λυκείου (που πλέον είναι συγχωνευμένο και με το τέως 2ο Λύκειο) 
Και όχι μόνο αυτό, αλλά στο παρελθόν ο κ. Νίκος Παυλάκος (που όταν με βλέπει από μακριά με φωνάζει με τον τιμητικό τίτλο «δάσκαλε!» ) μας είχε δώσει δωρεάν πολλούς κωδικούς για κάποια τεστ επαγγελματικού προγραμματισμού με τα οποία ασχολείται επαγγελματικώς και με ιδιαίτερη επιτυχία. 
Τον ευχαριστώ ΔΗΜΟΣΙΑ  όχι μόνο προσωπικώς, αλλά και εκ μέρους όλης της Σχολικής Κοινότητας για το ότι είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ και σκέφτεται τον χώρο που πήγε σχολείο και ανδρώθηκε. Όλοι οι ΣΩΣΤΟΙ άνθρωποι κάνουν το ίδιο και πλέον είναι ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ. Και βεβαίως ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΕΠΑΙΝΟΣ, είναι το ΕΛΑΧΙΣΤΟΤΑΤΟ που μπορούμε να κάνουμε εμείς οι άλλοι....

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΡΙΤΗ συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

Υποψήφιοι διευθυντές Σχολικών μονάδων: Θέμα 1ον Μελέτη περίπτωσης! (Θα εμπλουτίζεται καθημερινά με ενδεικτικές απαντήσεις)