Σχολικές Επιτροπές (V)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΟΡΙΖΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΈΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ

Σοβαρές καταγγελίες κάνει στο esos.gr ο Περιφερειακός Διευθυντής Αττικής Γιάννης Κουμέντος σχετικά με τις αιτίες που το χειμώνα οι μαθητές θα «τουρτουρίζουν» από το κρύο λόγω έλλειψης κονδυλίων στα σχολεία για να αγοράσουν πετρέλαιο.
Την καταγγελία μας την έκανε ο κ. Κουμέντος , με αφορμή τιις καταγγελίες που  φθάνουν καθημερινά στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αττικής τόσο από εκπαιδευτικούς όσο και από γονείς που αναφέρονται στο γεγονός ότι πολλές Σχολικές Μονάδες δεν λαμβάνουν χρηματοδότηση από τους Δήμους.
Ειδικότερα ο Περιφερειακός μας έκανε  με την ακόλουθη δήλωση:
«Δυστυχώς πολλοί Δήμοι δεν έχουν προχωρήσει μέχρι σήμερα στην ίδρυση και συγκρότηση των ενιαίων Επιτροπών ανά Δήμο.
Ακόμα και σε Δήμους που έχουν συγκροτηθεί οι Σχολικές Επιτροπές, ορισμένοι Δήμαρχοι δεν εφαρμόζουν  το σχετικό ΦΕΚ.
Παρότι έχουν λάβει και τις τρεις δόσεις δεν έχουν αποδώσει τα ανάλογα ποσά στις Σχολικές Μονάδες.
Μάλιστα κάποιοι από αυτούς έχουν λάβει και αποφάσεις κατακράτησης του 10% του ποσού που προορίζεται για τα λειτουργικά έξοδα των Σχολικών Μονάδων ενώ δυστυχώς ορισμένοι όρισαν και  μηνιαία αμοιβή 800 ευρώ για τον Πρόεδρο και 600 ευρώ για τον Αντιπρόεδρο της κάθε Σχολικής Επιτροπής».
http://www.likio.gr & esos.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΡΙΤΗ συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

Υποψήφιοι διευθυντές Σχολικών μονάδων: Θέμα 1ον Μελέτη περίπτωσης! (Θα εμπλουτίζεται καθημερινά με ενδεικτικές απαντήσεις)