Για ποιο λόγο, τα αποτελέσματα για Σχολικούς Συμβούλους, δημοσιεύονται σε αρχείο .pdf;

(Δημοσιεύεται στο Αλφαβήτα  24/12/2011 - 10:17)


Παρακαλώ μέσω του φιλόξενου χώρου σας, να κοινοποιηθεί ένα αίτημά μου –αξίωση, προς το Υπουργείο μας , σχετικά με τα αποτελέσματα των Σχολικών Συμβούλων.  Παρακαλώ λοιπόν, να παρακαμφθούν και να αγνοηθούν οι γενικευμένες πρακτικές του παρελθόντος  και να δημοσιοποιούνται τα κάθε είδους αποτελέσματα με επεξεργάσιμα αρχεία που προάγουν την διαφάνεια στην Δημόσια Διοίκηση και για λόγους Δημοσίου συμφέροντος.
Γίνομαι απολύτως συγκεκριμένος:

Τα αποτελέσματα, σαρώνονται από κακέκτυπα φύλλα ως φωτογραφικό αρχείο και δημοσιεύονται στο διαδίκτυο καταλαμβάνοντας μάλιστα και μεγάλο αποθηκευτικό χώρο, με αποτέλεσμα:

1. Τα ονόματα των επιτυχόντων να μην είναι ανιχνεύσιμα στις μηχανές αναζήτησης, αφού τα στοιχεία τους (ονοματεπώνυμα) είναι καταχωρισμένα ως φωτογραφίες και όχι ως στοιχεία ψηφιακής μορφής .

2. Δεν μπορούν να ενοποιηθούν οι παλαιοί πίνακες με μορφή .xls με τους φωτογραφικούς που δημοσιεύθηκαν με αποτέλεσμα να μην μπορούν να γίνουν συγκρίσεις. Λόγου χάριν, ποιος πήρε τον μεγαλύτερο βαθμό στα προφορικά, ποιος τον μικρότερο, ποιος είχε την μεγαλύτερη διαφορά αντικειμενικών μορίων και μορίων συνέντευξης κτλ . Με αυτό τον τρόπο, η απαίτηση των καιρών (όχι της Κοινωνίας) για πλήρη διαφάνεια στα πάντα και για τους πάντες (απαρχή αξιοκρατίας) πάει περίπατο και οπισθοδρομούμε σε μια εποχή που οι καιροί απαιτούν μεγιστοποίηση προσπαθειών, δικαιοσύνη πλήρη, διαφάνεια, ισότητα κτλ .   Όλα τα προηγούμενα πρέπει να θεωρούνται αυτονόητα και προφανή.

Όθεν:

Παρακαλώ θερμώς , τους υπευθύνους του ΥΠΔΒΜΘ που κατέχουν τα στοιχεία των υποψηφίων και δη τον Πρόεδρο της επί τούτω επιτροπής αξιολόγησης των Υποψηφίων, να δώσει εντολή δημοσιοποίησης του ΠΛΗΡΟΥΣ σχετικού αρχείου .xls όπου αναγράφεται η αναλυτική βαθμολογία των υποψηφίων κατά κατηγορία μοριοδότησης, καθώς και η βαθμολογία τους στην συνέντευξη.

Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε κατά τις ώρες που διέρχεται η Πατρίδα μας, και παρακαλώ πολύ τους αρμοδίους να το πράξουν ως αυτονόητο και να δοθεί πάγια εντολή για όλα τα αποτελέσματα από τούδε και στο εξής. Επί τέλους οι πρακτικές του παρελθόντος, πρέπει κάποτε να γίνουν μόνιμο παρελθόν…

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΡΙΤΗ συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

Υποψήφιοι διευθυντές Σχολικών μονάδων: Θέμα 1ον Μελέτη περίπτωσης! (Θα εμπλουτίζεται καθημερινά με ενδεικτικές απαντήσεις)