Πανελλήνιον ΛΕΥΚΩΜΑ Ιωάννου Χ. Χαντζηϊωάννου, 1821-1930

Υπερπολύτιμο υλικό που μας κοινοποίησε ο κ. Ηλίας Μπιτσάνης, Αρχισυντάκτης της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ Καλαμάτας. Υπερπολύτιμο, διότι περιέχει σημαντικά στοιχεία, το μεγαλύτερο κομμάτι της Ιστορίας της Εκπαίδευσης στην Μεσσήνη. Ονόματα Διευθυντών . Οι 29 πρώτοι διευθυντές του Ελληνικού Σχολείου εν Μεσσήνη, από το 1847 μέχρι το 1908 που απεσχίσθη έτερον Σχολείον, με άλλους 10 Διευθυντές, το δεύτερον Ελληνικόν Σχολείον Μεσσήνης. Επίσης και το Γυμνάσιον Μεσσήνης , με τους 22 Διευθυντές του. Μόνο η έρευνα επί των ονοματεπωνύμων είναι μια πλήρης μεγάλη εργασία για την Ιστορία της Μεσσήνης. Πανελλήνιον ΛΕΥΚΩΜΑ Ιωάννου Χ. Χαντζηϊωάννου, 1821-1930 Υ.Γ. 28/7 Και όταν σου παραχωρούν υλικό, τότε το ανακαλύπτεις στην βιβλιοθήκη του Σχολείου σου!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΡΙΤΗ συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

Υποψήφιοι διευθυντές Σχολικών μονάδων: Θέμα 1ον Μελέτη περίπτωσης! (Θα εμπλουτίζεται καθημερινά με ενδεικτικές απαντήσεις)