1939 Γυμνάσιο Μεσσήνης. Ο Μαθητής Κ. Κατσικάρης εκ Κυπαρισσίας, παίρνει μετεγγραφή για βελτίωση της κακής διαγωγής του αλλά δεν ευδοκιμεί πέραν των 4 μηνών παραμονής στο σχολείο.

1939. Ο Μαθητής Κωνσταντίνος Κατσικάρης, εκ Ψαρίου Άνω Μεσσήνης, φοιτών στο Γυμνάσιο Κυπαρισσίας, υφίσταται την παιδαγωγικήν ποινή του χαρακτηρισμού της φοιτήσεώς του ως «κακής». Αιτείται μετεγγραφής στο Γυμνάσιο Μεσσήνης. Από τον Υφυπουργό του Ι. Μεταξά Σπέντζα , εγκρίνεται η μετεγγραφή και φοιτά στο Γυμνάσιο Μεσσήνης, πλην την 23ην Φεβρουαρίου «συλλαμβάνεται κλέπτων οπώρας» εις θέσιν Χόντζα Μεσσήνης. Συγκεκριμένως, μαζί με άλλους μαθητές , τον Θεόδωρο Γκίνη και τον Σωτήρη Νασόπουλο, «κλέπτουν» πορτοκάλια από το κτήμα του Μέλια, «άνευ εγγράφου συγκαταθέσεως αυτού» Κρίνονται ένοχοι προστίμου 50 δραχμών έκαστος και η υπόθεσις διαβιβάζεται στο Σχολείο τους για πειθαρχικές ποινές.
Συνεδριάζει ο Σύλλογος καθηγητών και επιβάλει τις σχετικές «καμπάνες»


1939 Γυμνάσιο Μεσσήνης. Ο Μαθητής Κ. Κατσικάρης εκ Κυπαρισσίας, παίρνει μετεγγραφή για βελτίωση της κακής δ...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΡΙΤΗ συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

Υποψήφιοι διευθυντές Σχολικών μονάδων: Θέμα 1ον Μελέτη περίπτωσης! (Θα εμπλουτίζεται καθημερινά με ενδεικτικές απαντήσεις)