Νέος πρόεδρος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής ο Σάκης Θεοδωρόπουλος από την Μεσσήνη


Ο καταγόμενος από τη Μεσσήνη γενικός διευθυντής της Βουλής Σάκης Θεοδωρόπουλος αναλαμβάνει καθήκοντα προέδρου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, με απόφαση του Κώστα Τζαβάρα. Αντιπρόεδρος αναλαμβάνει ο ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου Κρήτης και συγγραφέας Γιώργος Γραμματικάκης. Το νέο Δ.Σ. της Εθνικής Λυρικής Σκηνής συμπληρώνεται από τον μουσικοσυνθέτη Νίκο Κυπουργό, τον μουσικό της Ορχήστρας της Λυρικής Σκηνής Θεόδωρο Μαυρομάτη ως εκπρόσωπο του Σωματείου Μουσικών και τον Καλαματιανό Χρήστο Ζερμπίνο ως εκπρόσωπο της Ένωσης Ελλήνων Μουσουργών
Ο υπουργός κάλεσε τον νέο πρόεδρο του ΔΣ και τον καλλιτεχνικό διευθυντή Μύρωνα Μιχαηλίδη να εξακολουθήσουν στη νέα καλλιτεχνική περίοδο να έχουν τις ίδιες υψηλές επιδόσεις και να υπηρετούν με τον ίδιο ζήλο τους σκοπούς της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, με εκδηλώσεις στην Αθήνα αλλά και στην περιφέρεια.
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΡΙΤΗ συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

Υποψήφιοι διευθυντές Σχολικών μονάδων: Θέμα 1ον Μελέτη περίπτωσης! (Θα εμπλουτίζεται καθημερινά με ενδεικτικές απαντήσεις)