Ανοικτή πρόσκληση για το 29ο Συνέδριο της ΕΜΕ στην Μεσσηνία, στους Μεσσήνιους .

Αγαπητοί Συνάδελφοι
Μετά από 19 ολόκληρα χρόνια, κάνουμε ξανά Πανελλήνιο Τακτικό Συνέδριο με Διεθνή Συμμετοχή, της ΕΜΕ στην Καλαμάτα. Παρ΄ότι οι οικονομικές συνθήκες είναι οι γνωστές, το συνέδριο, μετά τόσα χρόνια εμφανίζεται ορατά βελτιωμένο από άποψη πλήθους και ποιότητας εισηγήσεων . Το τριήμερο Συνέδριό μας στο Συνεδριακό κέντρο Ελίτ (Τέρμα Ναυαρίνου Παραλία Καλαμάτας) , είναι μια ευκαιρία να ξανασυναντηθούν φίλοι , γνωστοί, να ανταλλάξουν ιδέες για τα Μαθηματικά, να ενημερωθούν για την τρέχουσα Μαθηματική βιβλιογραφία, να παρακολουθήσουν λίαν ενδιαφέρουσες εισηγήσεις κεντρικών και μη εισηγητών, να συμφάγουν το Σαββατόβραδο, να ακούσουν τα περίφημα εμβόλιμα ανέκδοτα του συναδέλφου Μπόλη   να χορέψουν και να εκδράμουν. Τα στρογγυλά τραπέζια, άλλη μια φορά θα είναι εστίες γόνιμου προβληματισμού και ανταλλαγής απόψεων. Ένα γεμάτο τριήμερο αναβάπτισης στα ίδια τα Μαθηματικά. Μια παράδοση, ένας θεσμός με ρίζες, μια παρακαταθήκη εργασιών 29 χρόνων , σημείο βιβλιογραφικής αναφοράς.
Σας καλώ να συμμετάσχετε ενεργά ως Μεσσήνιοι, από το πρωΐ της Παρασκευής δίνοντας το παρόν στις εργασίες του Συνεδρίου. Φέρτε μαζί σας την φωτογραφική μηχανή, την βιντεοκάμερα , το μαγνητοφωνάκι σας. Ελάτε να ακούσετε , να καταγράψετε, να σημειώσετε, να παρατηρήσετε, να ρωτήσετε τους εισηγητές, να συζητήσετε, να συναντηθείτε, να κοινωνήσετε. Κάντε μια αίτηση μιας μονοήμερης κανονικής αδείας σήμερα και να είστε όλοι εκεί από το πρωί. Σας περιμένουμε όλους.

Σας ευχαριστώ πολύ

Εκ μέρους του Παραρτήματος της ΕΜΕ

Ο Πρόεδρος
Γιάννης Π. Πλατάρος



Ιστοσελίδα Συνεδρίου http://homepages.pathfinder.gr/29synedrioeme/


Πρόγραμμα Συνεδρίου
http://www.scribd.com/doc/111832065/%CE%A0%CF%81%CF%8C%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1-29%CE%BF%CF%85-%CE%A3%CF%85%CE%BD%CE%B5%CE%B4%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%9C%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%95%CF%84%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%83%CE%B5-%CE%9A%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B1-%CE%9C%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%AE%CE%BD%CE%B7#

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΡΙΤΗ συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

Υποψήφιοι διευθυντές Σχολικών μονάδων: Θέμα 1ον Μελέτη περίπτωσης! (Θα εμπλουτίζεται καθημερινά με ενδεικτικές απαντήσεις)