Απάντηση σε σχόλιο για τα «μπουκάλια μπύρας της Δευτεροβάθμιας» στο ΘΑΡΡΟΣ Καλαμάτας


Ηλεκτρονική έκδοση ΘΑΡΡΟΥΣ Καλαμάτας:
Τελευταία Ενημέρωση: 17/09/2013 15:07

 Τσάντες γεμάτες με άδεια μπουκάλια μπύρας είδαμε χθες σε τραπέζι στο διάδρομο έξω από τα γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας, στον 6ο όροφο του Διοικητηρίου.
Όσο να ’ναι, η εικόνα «χτυπάει» κάπως…

Μ.Ν.  


ΘΕΜΑ: Απάντηση σε σχόλιο για τα «μπουκάλια μπύρας της Δευτεροβάθμιας» 


Σε απάντηση του σχολίου της  κας Μαρίας  Νίκα, με τίτλο «οι τσάντες με τα μπουκάλια της μπύρας της Δευτεροβάθμιας» έχουμε να σας αναφέρουμε, ότι καθαρίσαμε και διευθετήσαμε  αποθήκη που ανήκε στο Τμήμα  Αλιείας   ώστε να το κάνουμε αρχείο της  μισθοδοσίας της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  και βρήκαμε μαζί με τους ατάκτως ερριμμένους παλαιούς Η/Υ  (που τακτοποιήσαμε) και κάποια ξεχασμένα μπουκάλια στα ντουλάπια , τα οποία βγάλαμε ή  για την ανακύκληση  ή να τα πάρει ο Ηλίας και του 6ου (ο γνωστός Κυλικειάρχης του ισογείου εάν του ανήκαν ) .  Για να μην  τα πάρουν οι καθαρίστριες του διαδρόμου ή να μην κτυπήσει κάποιος πάνω τους,  τα τοποθετήσαμε στο τραπέζι του διαδρόμου και τα σκεπάσαμε με χαρτί, όπου είχαμε επισημειώσει με μαρκαδοράκι, «Προσοχή μπουκάλια για  ανακύκληση» Η δαιμόνια όμως συντάκτης σας διάβασε την πινακίδα σ το χαρτί και εμμέσως μας εγκαλεί ότι οι υπάλληλοι της Δευτεροβάθμιας πίνουν μπύρες! Θα είχαμε να κρύψουμε κάτι και θα τα βάζαμε σε περίοπτη θέση, ( με επιγραφή!) δεδομένου ότι έρχονται σχεδόν κάθε μέρα σε εμάς ή στα παρακείμενα γραφεία της ΑΔΕΔΥ όλα τα κανάλια; Την συγκεκριμένη δε μέρα είμαστε σίγουροι ότι θα έλθετε λόγω  της έναρξης των απεργιακών κινητοποιήσεων!  Τα αφήσαμε λοιπόν στον διάδρομο, διότι οι καθαρίστριες καθαρίζουν εσωτερικά τα γραφεία ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ την εβδομάδα.
Η αλήθεια, είναι ότι όχι μόνο δεν πίνουν μπύρες, οι συνεργάτες μας, αλλά κάνουν και αγγαρίες και εργασία με απλήρωτες υπερωρίες  και δουλειά στο σπίτι και από το σπίτι ,  μετακινήσεις απλήρωτες «υπέρ του Δημοσίου,» εργασία Κυριακές και Αργίες κτλ  κτλ. Ευτυχώς που γράφετε το δηκτικό σας σχόλιο, («…χάριν έχειν τω κατηγόρω…») έτσι ώστε να βρω και γω ένα τρόπο να τους επαινέσω δημοσίως μέσω των φιλόξενων στηλών σας για την εργατικότητά τους και το ήθος τους , την στιγμή που είμαστε εντελώς αποψιλωμένοι από ειδικευμένους  ανθρώπινους πόρους σε ζωτικούς τομείς λειτουργίας μας!
Παρακαλούμε να μας ελέγχετε συνεχώς για να βελτιωνόμαστε, αλλά παρακαλούμε και να ρωτάτε κι όλας πριν καταγράψετε την δική σας οπτική των πραγμάτων, δεδομένου, ότι όλες τις φορές που μας έχετε ερωτήσει, οποιαδήποτε ώρα του εικοσιτετραώρου, έχουμε ανταποκριθεί ασμένως στις ερωτήσεις σας και σας έχουμε παράσχει όποια πληροφορία  ή εξηγήσεις μας έχετε ζητήσει.

                            -Ο -
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Δ.Δ.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ  ΠΛΑΤΑΡΟΣ

Μαθηματικός-Οικονομολόγος
 M.edu Διδακτικής Μεθοδολογίας των Μαθηματικών

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΡΙΤΗ συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

Υποψήφιοι διευθυντές Σχολικών μονάδων: Θέμα 1ον Μελέτη περίπτωσης! (Θα εμπλουτίζεται καθημερινά με ενδεικτικές απαντήσεις)