«Η Νεολαία Πρωτοπορεί στον Αγώνα κατά των Αναβολικών» ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Υπό την Αιγίδα της Β/θμιας και της Α/θμιας Εκπαίδευσης Καλαμάτας, ¨
ΗΜΕΡΙΔΑ¨ με θέμα «Η Νεολαία Πρωτοπορεί στον Αγώνα κατά των Αναβολικών»

¨Ημερίδα¨, με θέμα ¨Η Νεολαία Πρωτοπορεί στον Αγώνα κατά των Αναβολικών¨, θα τελεστεί στην Καλαμάτα, στις 6 Φεβρουαρίου 2015, στο Αμφιθέατρο ¨Αλέξανδρος Κουμουνδούρος¨ (οδός Αριστομένους), υπό την Αιγίδα της Β/θμιας και της Α/θμιας Εκπαίδευσης Καλαμάτας και με τη φροντίδα του μέλους του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ Δημήτρη Πουλόπουλου.

Το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που παρουσιάζει η ¨Ημερίδα¨ αυτή – οι εισηγητές της οποίας (ειδικοί επιστήμονες και επίλεκτα μέλη της ελληνικής κοινωνίας) θα αναφερθούν στη φθορά που υφίστανται οι αρχές και οι αξίες της ολυμπιακής ιδέας η οποία γεννήθηκε και ανδρώθηκε στη γειτονική Αρχαία Ολυμπία – φαίνεται και από το γεγονός ότι ήδη έχουν ευαισθητοποιηθεί φίλαθλοι και περισσότερο η Νεολαία της περιοχής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Κατσιμπάρδης, πρώην υφυπουργός Εσωτερικών και τώρα πρόεδρος της μη κερδοσκοπικής εταιρείας ¨Αθλητισμός Χωρίς Αναβολικά¨ (η οποία διοργανώνει την ¨Ημερίδα¨, σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ), σε συνάντηση που είχε με τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κύριο Ιερώνυμο, τον ενημέρωσε και τον προσκάλεσε να πάρει μέρος, έλαβε δε τη διαβεβαίωση ότι – εφόσον του επιτρέψουν οι πολλαπλές υποχρεώσεις του – θα προσπαθήσει να παραστεί ο ίδιος, διαφορετικά θα εκπροσωπηθεί από το Μητροπολίτη Καλαμάτας κύριο Χρυσόστομο.

Στην ¨Ημερίδα¨, εκτός από το σεβασμιότατο Μητροπολίτη Καλαμάτας, θα πάρουν μέρος και θα μιλήσουν ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Ιωάννης Ανδριανός, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, ο Γενικός Γραμματέας, πρώην Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής, ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας Ευθύμιος Κοτζάς, ο Διευθυντής Β/θμιας Εκπαίδευσης Ιωάννης Πλατάρος, ο Διευθυντής Α/θμιας Εκπαίδευσης Νικόλαος Κλάδης και ο Πρόεδρος της μη κερδοσκοπικής εταιρείας ¨Αθλητισμός Χωρίς Αναβολικά¨, πρώην Υφυπουργός Εσωτερικών Γιώργος Κατσιμπάρδης, ο οποίος θα κάνει και την κεντρική ομιλία, ενώ εισηγητές θα είναι – όπως προαναφέρθηκε - ειδικοί επιστήμονες, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν στο επόμενο ¨Δελτίο Τύπου¨.

Στην ¨Ημερίδα¨ έχουν προσκληθεί περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπαιδευτικοί και εκπρόσωποι Αθλητικών Οργανώσεων, ενώ μεγάλη αναμένεται να είναι η συμμετοχή των μαθητών των Λυκείων και των Γυμνασίων της Καλαμάτας.

Ήδη ετοιμάστηκε και δίνεται στη δημοσιότητα η Αφίσα της ¨Ημερίδας¨, και μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων θα σταλούν οι Προσκλήσεις και το Πρόγραμμα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΡΙΤΗ συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

συνέχεια σε ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ (μη υποδειγματικές) απαντήσεις σε μελέτες περίπτωσης για υποψηφίους Διευθυντές Σχολικών μονάδων.

Υποψήφιοι διευθυντές Σχολικών μονάδων: Θέμα 1ον Μελέτη περίπτωσης! (Θα εμπλουτίζεται καθημερινά με ενδεικτικές απαντήσεις)